Hé jij, wat leuk dat je dit leest! We willen graag wat met je delen!

Je kent onze retraiteweekenden – de zinzoekersweekenden. Wij zijn er enthousiast over dat we ons eiland en onze gastvrijheid op deze manier met mensen kunnen delen. Even vertragen en onthaasten, even uit je hoofd naar je hart. Ameland is dé plek om even los te komen.

Maar weinigen weten dat dit bestaat. En we willen het zó graag delen met veel meer mensen. Niet om eraan te verdienen, want dat doen we niet. Maar wel omdat we het niet voor onszelf willen houden.

Uit je bubbel

Het valt niet mee, blijkt keer op keer, om je eigen bubbel te doorbreken van je kennissenkring, je sociale media, je kerkblad enz. om andere mensen buiten je ‘bubbel’ te laten weten wat je wilt delen. Je kent dat misschien ook in je werk of in de kerk. Wij merken dat met name bij onze retraites, waarvoor we mensen uit het hele land willen bereiken.

Daarom willen we je om hulp vragen. Wil jij ons uit onze bubbel helpen en ons helpen delen?

Hoe kun je dat doen?

1. Meest simpele: app je vrienden of post op Instagram

Hiernaast vind je de ‘visual’ of het plaatje van het volgende retraiteweekend. Zou je die willen downloaden en delen met mensen die het interessant zouden kunnen vinden? Dank je wel!

Zit je op Instagram? Zou je deze visual dan willen delen? Geweldig!

2. Stukje in een nieuwsbrief of een kerkblad

In deze Korte info nieuwsbrieven vind je een stukje voor een nieuwsbrief of voor in het kerkblad. Zie jij mogelijkheden om dat te delen, als een ingekomen bericht? Misschien kun je tegen de redacteur zeggen dat je dit graag wilt delen met anderen omdat je het kent of goede ervaringen hebt, en dat wij om jouw hulp vragen?

3. Deel onze Facebookpost of LinkedIn-post

De Facebook-wetenschap leert dat als een bericht minimaal 7 keer gedeeld wordt, het beter onder de aandacht komt búiten je eigen bubbel. Daarom: zou je deze post willen delen: https://www.facebook.com/DePlaatsAmeland/posts/pfbid0R8Xyjt7PGPGmpXv8xhHp3WR5E6NRQaPV5jrdQfChe7Hv7d4tVcJ4vXTxxh5iZHdvl/. Je hoeft er niets bij te zeggen: het mag natuurlijk wel!

Wil je het met je zakelijke netwerk delen? Deel dan dit bericht: https://www.linkedin.com/posts/ottogrevink_retraiteweekend-van-je-hoofd-naar-je-hart-activity-7182024696073203714-5jEu?utm_source=share&utm_medium=member_desktop

4. Op naar 1000 volgers! Nodig vrienden uit voor onze Facebook-pagina

We hebben zelf ondervonden, dat als je je eigen Facebook-vrienden uitnodigt om onze pagina te volgen, best veel mensen dat doen. Het is vrijblijvend, maar het vergroot ons bereik enorm. Wil je ons helpen om naar 1000 volgers te gaan? Ga naar https://www.facebook.com/DePlaatsAmeland en klik op de drie puntjes, zoals hieronder, waar je ziet ‘Vrienden uitnodigen’. Je kunt vrienden kiezen of het aan al je vrienden voorleggen? Het kan ons enorm helpen.

Ja, we vragen best wel wat. Dank je wel dat je deze mail wilde lezen. En we hopen dat je één of meerdere acties zou willen doen. Zo help je ons delen. En delen is in christelijk perspectief vermenigvuldigen!

Heel hartelijk dank. En: welkom op Ameland, en bij De Plaats. Suggesties/ideeën: neem met ons contact op! We houden ervan als je je goede ideeën met ons deelt.

En is zo’n retraiteweekend iets voor jou? We ontvangen je graag!

Met een hartelijke groet namens het team van De Plaats,

Otto Grevink
pionier-ondersteuner
06-30565951
o.grevink@protestantsekerk.nl