MijnKerk.nl: Unplugged

9, 10 en 11 juni 2023. Zinzoekers-weekend Mijnkerk.nl: Unplugged
Ameland is dé plek om even los te komen. Om even stil te staan en jezelf af te vragen: Welke keuzes heb ik gemaakt? En welke rol speelt het geloof of zingeving in mijn leven? Te midden van alle drukte van werk, opleiding, relaties en eventuele kinderen biedt het zinzoekers-weekend op Ameland je de kans om op adem te komen.
 

Waarom op Ameland?

Op weg naar Ameland laat je het vaste land los als je op de boot gaat. Je zult op Ameland ervaren dat je leven vertraagt en dat je onthaast door de rust en de natuur. Op het eiland kun je door de stilte, de ruimte en de rust ervaren dat hemel en aarde elkaar even raken. De afstand tot je normale leven en de eenvoud die je op Ameland ervaart geven je inzicht. Hier kom je op verhaal.
 

Wat gaan we doen?

Otto Grevink en Sandra Gaakeer van Mijnkerk.nl vertellen over bronnen die hen inspireren en nieuwe kracht geven. Ook breng je zelf in kaart waar jij energie van krijgt en wat energie kost. Tijdens een wandeltocht o.l.v. Sijbrand Alblas langs de lege stranden en door het pittoreske Hollum gaan we hierover in gesprek.
 

Wat zeiden andere deelnemers?

 Een deelnemer zei: 'Zorgen en onrust laat ik hier achter, vrede en rust neem ik mee'. Tijdens dit weekend sta je dan ook even echt stil bij je eigen leven. Een andere deelnemer gaf aan verdriet achter te laten op het eiland en overzicht mee naar huis te nemen. We horen ook terug dat mensen het weekend als een kadootje ervaren dat ze zichzelf gegund hebben.
 

Aanmelden

Ga jij een weekend unplugged op Ameland? MijnKerk.nl ontvangt je bij pioniersplek De Plaats met een programma van vrijdagavond tot zondagmiddag. Samen genieten van rust en ruimte. Met stilte, goede gesprekken, lekkere lunches en diners, en alles wat het schitterende eiland te bieden heeft. Het enige wat je hoeft te doen is: de boot te pakken… Durf jij het aan?
 
Datum: 9, 10 en 11 juni.
Kosten: Eur. 150,- per persoon (exclusief overtocht en accommodatie). Klik op de linkjes voor informatie over het reserveren van de boot, hoe je naar Ameland afreist en welke soorten accommodaties je kunt boeken.
Wat allemaal bij de prijs is inbegrepen: klik op deze link
Wil je meer weten? Stuur een mailtje naar:info@deplaats-ameland.nl. Direct inschrijven inschrijven4

Ons programma 

In onderstaand overzicht hebben wij het programma van het weekend weergegeven. In alles zijn wij ervan uitgegaan dat de tijden richttijden zijn en niet muurvast in beton zijn gegoten. In overleg met de weekendleider en de gasten zijn veranderingen uiteraard mogelijk. Soms kan het weer ook van invloed zijn op bepaalde programmaonderdelen.

Vrijdag           Zaterdag

 

        Zondag      
Tijd Activiteit   Locatie     Tijd Activiteit   Locatie     Tijd Activiteit   Locatie
17.00 Koffie en thee in de Plaats  
Log.
    08.30 Ontbijt   Log.     08.30 Ontbijt en uitchecken   Log.  
18.00 Welkom en maaltijd   P.     09.15 Bezinningsmoment 'Herbronnen' door Otto Grevink   P.     09.30 Viermoment door Otto en Sijbrand   P.  
20.30 Uitleg programma weekend   P.     10.30 Wandeltocht over Ameland    P.     10.30 Groepsgesprek:'Wat neem ik mee naar huis?'   P.
21.00 Borrelen     Mag.     13.00 Lunch onderweg   P.     12.30 Lunch   P.
            15.00 Vrije tijd (lezen, schrijven, wandelen)   Am.     13.15 Afscheid   P.
      P.     17.00 Workshop 'Mijn leven in balans' door Sijbrand Alblas   P.     14.00-15.00 Uitchecken uit hotel en ieder gaat zijn/haar eigen weg   P.  
            18.00 Maaltijd   P.             
            20.00 Muzikale avond 'Unplugged'                
                                
Verklaring van de afkortingen in de kolom locatie
Locatie Log. = het vakantieaders waar u verblijft
Locatie P. = de Plaats
Locatie Mag. = de Hervormde kerk aan de Oosterlaan in Hollum vlakbij de Plaats
Locatie Am. = het eiland Ameland
 

 

 

Contact

Pioniersplek De Plaats

De Plaats 5, 9161 AD Hollum

Email: info@deplaats-ameland.nl

Telefoon: 0519-252221

Bankrekening: NL 10 RABO 0323187870

RSIN: 8572.54.704


Facebooktwitter logo bird transparent png