2021 infographic

Het jaar 2021 is sterk gekleurd door alles wat met corona te maken heeft. Ook als stichting moesten we flexibel zijn. Veel activiteiten zijn niet doorgegaan of verplaatst. Ook een zinzoekersweekend is verschoven. De theoloog Jos van Oord, die tijdens dit weekend de hoofdgast zou zijn, noemde dit ‘wonen in het uitstel.’
Tegelijkertijd was 2021 ook een jaar waarin een groot appel op ons is gedaan. Juist nu is er behoefte aan een plek waar je op verhaal kunt komen. Juist nu is het belangrijk dat er plekken zijn waar je jouw zorgen kunt delen, waar je gehoord wordt, en waar je mag delen in het geloof dat God ook in deze tijd met ons is. Voor velen is De Plaats die plek. We zijn dan ook dankbaar dat er een groep van ruim twintig trouwe vrijwilligers is ontstaan die dit samen met ons mogelijk maken.

Infographic mei 2022

We zijn alweer een paar maanden de jaargrens gepasseerd. Gelukkig konden al onze activiteiten doorgang vinden. Via onze infoghrapic houden we u op de hoogte waar we zoal mee bezig zijn en wat er de afgelopen maanden is gebeurd. Rond de zomer plaatsen we een update.