Samen met je kinderen creatief bezig zijn rondom een mooi verhaal: ook deze zomer organiseren we weer kindermiddagen. Let op: óm de week. Op woensdag 17 juli starten we met een kindermiddag op het Zwanenplein in Hollum (aanvang 14.30u!) met een ontdekmuur, puzzelspeurtocht & muziek. Het gaat over ‘Dromen, durven, doen’. In De Plaats gaat het op 31 juli over Mozes in het biezen mandje, op 14 augustus over David en Jonathan en op 28 augustus over Ruth. Steeds vanaf 13.30u. Met leuke spellen, knutsels en andere activiteiten. Welkom met het hele gezin!

Woensdag 17 juli: ‘Dromen, durven, doen’ op het Zwaneplein (Hollum, let op: 14.30u)

We starten deze kindermiddag om 14.30u op het Zwaneplein met: Ontdekmuur, puzzelspeurtocht & muziek!

Woensdag 31 juli: ‘Mozes in het biezen mandje’ (De Plaats, 13.30u)

Het geboorteverhaal van Mozes is bijzonder: een heel spannend verhaal. Gaat Mozes het redden? Wie ontfermt zich over hem? De Farao is geen lieve man, maar zijn dochter, de prinses? Beleef het verhaal mee van Mozes in het biezen mandje.

Woensdag 14 augustus: ‘David en Jonathan’ (De Plaats, 13.30u)

David en Jonathan zijnbeste vrienden. Maar Jonathans vader, Koning Saul, is daar tegen. Hij ziet in David een concurrent. Logisch, want God heeft gezegd dat David koning moet worden, in plaats van Saul. Wat betekent dat voor hun vriendschap? Beleef het spannende verhaal mee!

Woensdag 28 augustus: ‘Ruth’ (De Plaats, 13.30u)

Ruth zoekt een thuis. Ze zoekt een land, ze zoekt familie, ze zoekt een man. Ze reist met Naomi mee naar Israël en hoopt op een nieuwe toekomst. Zal ze die vinden? Beleef het verhaal mee!