Open huis De Plaats

Vrijdagmiddag 20 juli hield De Plaats open huis. Vanaf 17.00 uur stonden alle deuren open. Gemeenteleden, dorpsgenoten en overige belangstellenden waren via een huis aan huis folder en vermelding in diverse media uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de Pionierslocatie van de Hervormde gemeente Ameland.

Een laagdrempelige herberg, die over de grenzen van de kerken heen, mensen wil bereiken om vervolgens elkaar te vinden in het gesprek, in de stilte of bijvoorbeeld in muziek.
Verschillende generaties kunnen terecht in De Plaats, door de variatie in het aanbod van de activiteiten.

De (pioniers)predikant, de pastoraal werker, de beheerder, enkele vrijwilligers en diverse kerkenraadsleden waren aanwezig om de belangstellenden rond te leiden. Het verhaal van het ontstaan van het Pionieren, de aankoop van het pand, de verbouwing, alles kwam aan de orde in de gesprekken.

Lees meer

Boekenmarkt

Deze zomer organiseren we naast de jaarlijkse Bazar een aanta keren een boekenmarkt. Dit jaar verklopen wij vanuit De Plaats aan de Oosterlaan.

We hebben rijke verzameling van boeken, kinderboeken, thrillers, reisboeken, kookboeken etc. Als u vakantieboeken zoekt die lekker weglezen neem te tijd en kom rustig kijken. Er zit vast iets voor u tussen.

De boekenmarkt is open van 14.00 - 18.00 uur op de volgden dagen: zaterdag 14 juli, zaterdag 28 juli en zaterdg 4 augustus.

De koffie staat klaar! U bent van harte welkom.

Voor activiteiten in De Plaats zie onze agenda

test

{AG rootFolder="/images/sampledata/" thumbWidth="200" thumbHeight="120" newImageTag="1" newImageTag_days="7" paginUse="1" paginImagesPerGallery="10" albumUse="1" backgroundColor="#ffffff" foregroundColor="#808080" highliteColor="#fea804" frame_width="500" frame_height="300" showSignature="1" plainTextCaptions="1" ignoreError="1" ignoreAllError="0" thumbAutoSize="none" template="classic" popupEngine="slimbox" arrange="priority"}parks{/AG}

Wie zijn wij

Pioniersplek De Plaats

De Plaats 5, 9161 AD Hollum

Email: info@deplaats-ameland.nl

Telefoon: 0519-252221


Facebooktwitter logo bird transparent png