Stiltewandeling

Elke woensdag is er een stiltewandeling. Want als je wandelt heb je tijd om even stil te staan. We lopen een prachtige route en komen langs strand, duin en bos. Daar horen we de zee, de wind en de vogels. Er is tijd om je gedachten de vrije loop te laten. Een inspirerende ervaring.
 
De ene week is er een korte stiltewandeling en de andere week een lange stiltewandeling. 
 
De korte stiltewandeling begint om 13.30 uur met koffie in De Plaats. Voor we gaan wandelen verdiepen we ons in een Bijbelverhaal en krijgen enkele vragen mee, zoals: ‘Is er bij God een schuilplaats voor jou?’ en ‘Wat is een plaats waar je veilig bent?’ Tijdens de wandeling zijn we grotendeels stil om te luisteren en te genieten van de natuur. De wandeling duurt ongeveer een uur en we sluiten de wandeling af in de kerk. 
 
De lange stiltewandeling begint om 10.00 uur met koffie in De Plaats. Voor we gaan wandelen verdiepen we ons in een Bijbelverhaal en krijgen enkele vragen mee, zoals: ‘Is er bij God een schuilplaats voor jou?’ en ‘Wat is een plaats waar je veilig bent?’ Tijdens de wandeling zijn we grotendeels stil om te luisteren en te genieten van de natuur. We sluiten de wandeling om ongeveer 12.30 uur af in de kerk. Daarna is er de mogelijkheid om met elkaar een eenvoudige lunch te eten. Hiervoor zijn minimaal 5 personen nodig. 
 
Voor deelname is geen opgave nodig. We verzamelen in De Plaats aan de Oosterlaan in Hollum. De wandelingen zijn voor vakantiegasten en Amelanders. Meer informatie is te verkrijgen via
 
Engbert van der Meulen of info@deplaats-ameland.nl. We hopen u en jou te zien!
 
 
 
 

Afdrukken E-mailadres

Wie zijn wij

Pioniersplek De Plaats

De Plaats 5, 9161 AD Hollum

Email: info@deplaats-ameland.nl

Telefoon: 0519-252221


Facebooktwitter logo bird transparent png