Stiltewandeling

Elke woensdagmorgen is er een stiltewandeling. Want als je wandelt heb je tijd om even stil te staan. We lopen een prachtige route door Hollum en komen langs strand, duin en bos. Daar horen we de zee, de wind en de vogels. Er is tijd om je gedachten de vrije loop te laten. Een inspire-rende ervaring.

We beginnen om 9.30 uur met koffie in De Plaats. Voor we gaan wande-len verdiepen we ons in een Bijbelverhaal en krijgen enkele vragen mee, zoals: ‘Is er bij God een schuilplaats voor jou?’ en ‘Wat is een plaats waar je veilig bent?’ Tijdens de wandeling zijn we grotendeels stil om te luiste-ren en te genieten van de natuur. We sluiten de wandeling rond twaalf uur af in een kerk. Daarna eten we met elkaar soep en broodjes en delen we onze ervaringen.

Voor deelname is geen opgave nodig. We verzamelen om 9.30 uur in De Plaats aan de Oosterlaan in Hollum. Het is voor vakantiegasten en Amelanders en kost € 6,50 p.p. Meer informatie is te verkrijgen via Engbert van der Meulen of info@deplaats-ameland.nl. We hopen u en jou te zien!

Wie zijn wij

Pioniersplek De Plaats

De Plaats 5, 9161 AD Hollum

Email: info@deplaats-ameland.nl

Telefoon: 0519-252221


Facebooktwitter logo bird transparent png