Kids, jeugd, jongeren, ouderen en alleenstaanden

Voor wie
303F4F987187AD7E0A9A730CFD1A3CB2-moment-van-bezinning

Ons centrum doet meer dan alleen activiteiten voor jongeren. Ameland is de omgeving om tot bezinning te komen. Je te realiseren dat afstand nemen en ontstressen het leven een extra dimensie geven.

De zee, de bossen, de duinen en de locatie van De Plaats zijn juist de ingrediƫnten die je nergens anders aantreft. Je bent afgesloten van de wereld. Je verblijft op een eiland en je kunt pas terug naar het vaste land wanneer er een boot vertrekt. Je ervaart de zilte lucht en ruikt het ademen van het wad. Je bent in een heel andere wereld waar de wind door je haren waait en waar je met elkaar zoekt naar God en naar jezelf.

We organiseren een aantal weekenden en zaterdagen waar je het bovenstaande kunt ervaren als individu maar ook als groep. Ga met je kerkenraad De Plaats op. Ontspan en keer als team terug. Ga als individu, leer anderen kennen en ontdek dat structuur de leidraad is van een ontspannen leven.

Als voorbeeld hebben we een aantal mogelijkheden uitgewerkt. Voor meer informatie bel of mail met Engbert van der Meulen.